Google+ Followers

Khamis, 17 Mac 2016

GIVEAWAY DAN SAMPLE PERCUMA

Assalamualaikum.. 

Selamat malam.. sori la ye kalau berduyun-duyun pula malam ni update giveaway ke contest ke.. hehe..


Hadiah boleh pilih.. ada 4.. Barang baby ke, Baju ke, tudung/shawl ke atau nak barang mandian..
Alahai.. hadiah best-best semuanya.. tak terpilih.. 
kalau saya ada rezeki, saya terima je mana-mana yang penganjur nak beri.. 
=)

Ohh, ya.. tarikh akhir sempena besday akk yang menganjurkan ni ye.. Pada 29 mac ni nanti..

Sebelum tu, saya nak ucapkan selamat hari lahir buat akak.. even tak kenal, saya doakan moga kehidupan akak akan sentiasa diberkati Allah..
moga sentiasa bahagia disisi keluarga terchinta..

in shaa Allah..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan