Google+ Followers

Sabtu, 13 September 2014

Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau.

Syarat segmen pun mudah sesangat.
1 - Buat satu entri dengan tajuk "Simple Segmen By Ainim Rashihah"
2 - Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya.
3 - WAJIB klik setiap link 'This' di bawah ini.
4 - Copy coding yang diberi ini, dan paste ke HTML. Dah siap ikut semua step, Tinggalkan URL            penyertaan di kotak komen dibawah ini ya.

Segmen ni berlangsung sampai hari Ahad, 14 September 2014, jam 8pm je ya. Dah nama pun simple segmen kan. Selamat bersegmen semua.

4 ulasan:

  1. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  2. yunk... tq komen byk2 tuk entri daku yg xseberape tu... hehe.. tkejut mak.. bukak2 komen ade 16..hehe... time kasih...
    dh deliver ke? ke esok nk serah diri ek.. gudluck okey... insyaallah dipermudahkan urusan melahirkan...

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam