Google+ Followers

Khamis, 6 Mac 2014

"Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak"

Assalamualaikum & selamat petang semua.



jom kita support suka gelak dalam bersegmen.. mana tahu korang pun boleh dapat ramai lagi kenalan. =)

nak join sama, macam biasa la ye.. just click pada banner yang disediakan.

tarikh akhir : 09 mac 2014.. waaa, tarikh besday adik saya ni.. hehe..

ohh ya.. kalau nak blogwalking ke blog utama saya disini >> Cinta Itu Indah <<
mekasih.. =)


14 ulasan:

  1. terima kasih sudi join segmen ni.. happy advance birthday untuk adik awak ye :)
    jangan lupe blogwalk peserta lain okeh :)

    BalasPadam
  2. salam. dari segmen yg sama http://bitasweet.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. assalamualaikum..

    Hai.. salam perkenalan.. dari segmen yg sama.. :) Follow done.. ;)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  4. Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  5. salam kenal....sory lambat sedikit... hehehhe..

    http://mie-cyber.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html?

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen..
    saya datang BW sini dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  7. Zara dtv dr segmen yg sma. .hoho =)

    BalasPadam
  8. Datang bw dari segmen yang sama.
    Tahniah yer...terpilih sbg bloglist SukaGelak (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/terpilih-untuk-segmen-bloglist-jom.html

    BalasPadam
  9. tahniah :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/03/pemenang-top-refferal-dan-bloglist.html

    BalasPadam
  10. salam..

    singgah sini..done follow awak..

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan..... datang bertandang dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    Terima kasih.

    BalasPadam