Google+ Followers

Jumaat, 22 November 2013

"Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat"

Assalamualaikum, selamat pagi..

actually nak support kak ena dalam menjayakan mini GA dia.. mana nak tahu, tup-tup ada rezeki ke, kan.. hehe..

nak join click pada banner budak 2 orang yang comel ni ye.. =)

GA sempena besday boy.. -umar zariff. umar yang sangat rajin tolong ibu dia.. hehe

GA ni berlansung dari 19 November 2013 sehingga 29 November 2013.. jom join sama.. ada masa lagi ni.. ;)

goodluck buat semua kengkawan yang join..

happy besday ye umar.. moga jadi anak yang soleh & selalu mendengar kata ibu & babah.. ^_*


4 ulasan:

  1. Daripada segmen yang sama. Datang BW ! :D

    BalasPadam
  2. gud luck!
    MG nak p tgk jap la
    kalau mgm seng je mcm xleceh je nak join jgk ..hihi :)

    BalasPadam
  3. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni.. sudi2kan lah join ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    BalasPadam