Google+ Followers

Isnin, 23 September 2013

GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT

Assalamualaikum & hai..
morning semua.. tetiba pagi ni rajin nak join GA. huhu.. takpelah. bukan selalu kan. mana tahu ada rezeki ke nanti.. ahaha..



actually GA ni diadakan sempena ulangtahun pertama Greenapricot. ohh, ya.. kebetulan sebenarnya. harini adalah hari ulangtahun tersebut. :) selamat ulangtahun yang pertama.. ^_*

sapa yang nak join sama, meh la click banner tu ye.. jangan segan-segan.. :)

done like page : 583


settle BW :
-25.09.13 - sehingga peserta 29

16 ulasan:

  1. Tq ye mimie, join GA akak... insyaallah, mana tau kan rezeki awak ... good luck ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome kak.. xpe, yang penting dapat support GA akk.. :)

      Padam
  2. hye mimie :)
    lien dtg balas kunjungan. gudluck yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye lien..
      tima kasih sudi singgah sini.. :)
      gudluck juga..

      Padam
  3. gud luck :) hope ade rezeki.. siapa bertuah itu rezeki dia~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih.. insyaAllah.. rezeki sama2 usaha.. :)

      Padam
  4. Kalau nak 3 in 1 lens secara percuma, mai ler join :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/09/lucky-draw-by-nadyabubble.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. mekasih kerana menjemput.. ^_*

      Padam
  5. singgah sini dari segmen yg sama..gud luck..baru tau mimie ada blog lain..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. ada 2 blog.. yang ni tuk segmen je.. senang skit tak serabut.. :)

      Padam
  6. Dah berakhir GA akak semlm... Pilihan kain dah akak update... tunggu pemenangnya je... Insya-allah, mlm ni atau esok, tau la pemenangnya...

    http://www.greenapricot.blogspot.com/2013/10/hadiah-dan-pemenang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak, sy dah check dah.. syukur ada rezeki.. :)

      Padam
  7. tahniah ye sis... hehe... boleh check di sini : http://www.greenapricot.blogspot.com/2013/10/hadiah-dan-pemenang.html. Nanti beri akak ukuran ye... tq...

    BalasPadam