Google+ Followers

Khamis, 30 Mei 2013

SEGMEN HEADERKU COMEL

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

lama dah tak join itu ini kan.. busy mengalahkan perdana menteri.. hehehe
so, harini start balik sikit-sikit mana yang tak expired date lagi..hehe
sori ye kalau ramai yang tag, tak tak sempat.. bukan xnak join sama..

kali ni nak join segmen :

klik banner

comel sangat ke my header?? tak comel mana pun.. tapi saja nak meriahkan segmen.. hehe.. untung sabut timbul, untung batu tenggelam.. ehh, betul ke ayat ni??

done follow all sponsor.. kecuali twitter la ye.. akk xde twitter.. hehe

header yang dipertaruhkan dari blog utama :


sedikit coretan tentang header saya ni.

header saya ni menggambarkan tentang diri saya sendiri. keyakinan diri saya sendiri. dulu saya seorang yang sangat-sangat pemalu.. tapi dengan terciptanya blog itu, keyakinan saya untuk berhadapan dengan kawan-kawan sedikit keberanian terserlah. 

kenapa tagline saya Cinta Itu Indah? sebab Cinta Itu Sememangnya Indah. Bukan cinta semata-mata sesama manusia, malah cinta kepada ciptaan Allah juga.


tarikh akhir : 15 jun 2013

jom join ramai-ramai.. =)

2 ulasan:

  1. Tq join btw bleh tgo snri peserta kt snin http://nur-irdeena.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-headerku-comel.html

    BalasPadam
  2. Dari segmen yang sama
    http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-headerku-comel.html .Jemput singgah ke blog saya

    BalasPadam