Google+ Followers

Selasa, 16 April 2013

SEGMEN : SAYA NAK DIDIEY REVIEW BLOG SAYA SEBAB ??

assalamualaikum & salam sejahtera..



nak join segmen dari didiey.. heee.. segmen ni berkaitan dengan review.. kalau cik didiey nak review blog saya, xmo review blog ni ye.. nanti boleh muntah tengok blog ni.. penuh dengan segala segmen.. ahaaaks!..

so, kenalah review blog utama iaitu cinta itu indah.. ok.. didiey tanya kenapa 'saya nak didiey review blog saya'.. ?

sebab saya nak didiey review blog saya ialah.. sebagai seorang blogger *blogger ke*, saya tahu, masih banyak kelemahan dalam hasil penulisan saya ni.. sedikit sebanyak, dengan hasil review, saya dapat perbaiki dimana kelemahan yang ada.

disamping tu juga, dengan hasil review ni juga, mungkin saya boleh meningkatkan hasil penulisan saya.. sebelum ni memang didiey ada review blog saya.. kelemahan masa tu blog saya macam blog contest.. hehehe.. so sekarang memang dah berkurang.. saya pun dah tak sempat nak join sangat..

so, saya nak juga didiey lihat aspek apa dari segi penulisan saya perlu lebihkan, dan entry bagaimana saya perlu kurangkan.. ^_^
hope didiey dapat review sedalamnya.. saya tak kisah pun kalau dikritik..

kerana hasil review yang terbaik, review yang dapat mengeluarkan hasil kelemahan yang ada.. =)

ok la.. didiey minta 1 sebab je kan.. saya dah terbuat karangan dah.. hehhe.. ok la kawan-kawan..kalau nak join juga, sila click banner tu ye..

erm, saya nak tag +Nurul Aini , +tenku butang , +Anis Zainudin , +Isabel Diaz , +Lissa LaLissa +Cik Fie , +Farah Waheda Wahid , +Cik Puan Fadli  dan mereka-mereka yang terjah sini.. mai la jemput join cik didiey ni sama ye..


tarikh akhir 22 april 2013..

6 ulasan:

  1. thank you mimie!!!
    insyaALLAH kalau ada rezeki mimie pasti didiey review :)

    BalasPadam
  2. goodluck ye . semoga dapat direview nanti hihi =D

    BalasPadam
  3. didiey :
    -welcome didiey.. :) hihihi..bestnya.. =)

    asmar arafad :
    -tima kasih sudi singgah sini.. =)

    nur irdina :
    -mekasih..insyaAllah.. =)

    BalasPadam
  4. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. terima kasih sudi singgah.. :D

    BalasPadam