Google+ Followers

Ahad, 14 April 2013

SEGMEN : JOM BERGEGAR DALAM BLOG

assalamualaikum..

malam-malam ni update blog pun se-slow je.. sambil memikir apa yang nak di-update..
singgah blog paly, nampak segmen dia.. sapa yang tak kenal paly tu kan.. =)

tengok-tengok paly ada buat segmen.. nak-nak tarikh akhir selasa ni.. date for my besday uolllss.. terus rasa nervous.. ahaaaks!.. tetiba je kan..


nak join macam biasa la ye.. click je banner empunya segmen..


tamat : 16 april 2013

moh ler kita bersegmen sama. =)

10 ulasan:

  1. datang dari segmen yang sama ;)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

    birthday ek?

    happy birthday ;)

    BalasPadam
  2. besday gurl, akak pon join gak...hehehe..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)
    http://maszull.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

    BalasPadam
  4. Salam, hai...
    datang melawat tuan tanah :)

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

    BalasPadam
  5. maria menado :
    -tima kasih maria.. :)

    nurul ezzatie :
    cik puan fadli :
    mas zull :
    ct noraishah :
    najah mustafa :

    -tima kasih semua yang sudi singgah sini.. mana2 yang join segmen, saya dah balas knjungan.. :)

    BalasPadam
  6. Datang singgah bals kunjungan ..

    done follow already..

    Segmen: Jom bergegar dalam blog

    BalasPadam
  7. singgah balas kunjungan disini.
    dah follow blog utama dah :)

    happy blogging~

    BalasPadam
  8. M Hakim Faiz:
    -tima kasih sudi singgah sini.. :)

    michelle de hunny :
    -tQ sudi singgah.. =)
    happy blogwalking too..

    BalasPadam