Google+ Followers

Sabtu, 13 April 2013

April-In-Love

assalamualaikum..

dengan ini, blog baru saya untuk bersegmen, GA & contest dirasmikan.. maaf ye saya buat akaun blog lain tuk bersegmen.. saya tak nak kawan-kawan serabut dengan blog peribadi saya Cinta Itu Indah.. bercampur dengan segala segmen..

rasanya kawan-kawan pun naik semak tengok.. apatah lagi saya.. bersegmen je dalam blog tu.. saya pun ikut naik serabut.. hehehe.. apa-apa pun, segala segmen, GA & contest saya akan Update disini.. :)

yang penting, Owner blog ni masih yang sama.. :)


kenapa april-in-love? sebab my birthday bulan april, dan blog ni dibuat pada bulan april.. dan yang lagi penting, sebab URL tu yang terlintas.. ahaaaaks!.. :p


salam sabtu with love for uollss... muaaahh <3


2 ulasan:

  1. patutla.. hehe. goodluck mimie.hehe.

    BalasPadam
  2. maria menado :
    -patut la apa maria.. :) hehe..
    mekasih.. :)

    BalasPadam