Google+ Followers

Sabtu, 13 April 2013

1st Giveaway by Cik Dania

assalamualaikum..

segmen again.. =)
nama pun blog untuk segmen kan.. so, memang akan jumpa segmen je la kat sini.. :)

so jangan bosan ye..



sebenarnya segmen ni xde banner.. tapi macam tak best pula kan.. so, sy copy URL header empunya segmen untuk di jadikan banner.. kalau awak semua nak join sama, sila la click banner tu ye.. =)

okeh la, ni gambar yang saya pertaruhkan..gambar ni memang hakmilik saya sendiri ye.. not copy at google..

ni gambar qoala saya.. tapi dia dah xde.. =(  tinggal kenangan..

this is a racoon.. gambar ni saya ambil saya ke Lost World Of Tambun.. cute kan? =)


ok la, sapa nak join mai la..tarikh akhir 27 april 2013 

2 ulasan:

  1. good luck mimi.. ada blog contest lak eh.. lagi senang macam ni kan mimi.. hemm..

    BalasPadam
  2. tenku butang :
    -mekasih kak.. saja buat blog lain.. rasa macam berat je blog tu..pastu contest je yng bnyk..nti tak serabut kan..

    BalasPadam